Kumari Marble

Comments Off on Kumari Marble

Kumari Marble

|Makrana Marble|>>  makranawhitemarble.com

Kumari Marble  The Makrana  that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.

1. how it looks ?

Ans:- The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like marble , no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 1000 years now. Thus a life of next seven generation  is guaranteed. Makrana Marble is basically a god quality.  it also known as milky white marble. this marble have white color , gray and panther brown  looks.  have Stret black lining . actually Kumari  is the name of village. which marble produce from here. that known as. Starting prize range of this marble quality is Best.

2. Which sizes are available in Product ?
Ans.  we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 8 feet * 8 feet per sq. feet.

Marble, Makrana Marble, Kishangarh Marble Marble, Makrana Marble, Kishangarh Marble Marble, Makrana Marble, Kishangarh Marble
Makrana Marble, Marble,Kishangarh Marble Makrana Marble, Marble Marble, Makrana Marble, Kishangarh Marble
Makrana Marble, Marble,Kishangarh Marble Makrana Marble, Marble,Kishangarh Marble Makrana Marble, Marble,Kishangarh Marble

 

3. which marble flooring pattens are available in  ?

Ans :-basically Makrana Marble  is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of  flooring designed.

04. how looks and what is negative points  ?

Ans. The oldest and the best quality Makrana  Marble in the world. It needs no chemical reinforcement like Italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. The basically looks milky white  with gray and panther brown  shadow. But if you purchase high rang quality than gray and panther brown shadow will become miner. If you will purchase low rang then you will get few quartz’s in this product it only single negative point in it and you can’t get a high quantity in pattern of Product. and one main Negative poin is:- too many seller are selling duplicate Kumari Marbles.

05. what is the prize range  ?

Ans. Starting range of  60 Rs. Per sq. feet to 300  per sq. feet . prize depend on quality and it’s size also. If you will purchase a  tiles. That will cost you cheap starting from 20 Rs. per sq. feet. pls remember we are talking about original Marble.

07. is figure designs  are available in  ?

Ans. Yes too many designs are available in like galicha patten in gray and panther shade and brownie shadow, purely white pattern.

09. after fitting And, after how much time polish is require again on Marble?

Ans. It depends on your use. But most probably after 50 up 100 years polish is require on Marble.

010. what is the life OF This Product ?

Ans:-  basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your more than next five generation.

NOTE : Makrana MarbleMarble MakranaMakrana White Marble.

 


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,